Foutmelding Uber Eats: Wat te doen als je een foutmelding krijgt tijdens het gebruik van de app

Uber Eats is een populaire bezorgservice die mensen in staat stelt om maaltijden van hun favoriete restaurants te bestellen en thuis te laten bezorgen. Met de Uber Eats-app kunnen gebruikers eenvoudig door het menu bladeren, hun bestelling plaatsen en de voortgang van hun bezorging volgen. Hoewel de app over het algemeen goed werkt, kunnen er soms foutmeldingen optreden die het bestelproces verstoren. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende foutmeldingen bespreken die je kunt tegenkomen tijdens het gebruik van Uber Eats en hoe je deze kunt oplossen.

1. “Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van je betaling”

Een veelvoorkomende foutmelding die gebruikers kunnen tegenkomen, is de melding “Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van je betaling”. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je honger hebt en snel een maaltijd wilt bestellen. Er zijn verschillende redenen waarom deze foutmelding kan optreden:

 • Onvoldoende saldo op je betaalkaart: Controleer of er voldoende geld op je betaalkaart staat om de bestelling te betalen. Als je saldo te laag is, moet je geld toevoegen voordat je opnieuw probeert te bestellen.
 • Verlopen betaalkaart: Als je betaalkaart is verlopen, moet je deze bijwerken in de app. Ga naar de betalingsinstellingen en voeg de gegevens van je nieuwe kaart toe.
 • Technische problemen: Soms kunnen technische problemen bij Uber Eats leiden tot betalingsproblemen. In dit geval is het het beste om contact op te nemen met de klantenservice van Uber Eats en het probleem te melden.

2. “Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van je bestelling”

Een andere veelvoorkomende foutmelding is de melding “Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van je bestelling”. Dit kan gebeuren om verschillende redenen:

 • Problemen met het restaurant: Soms kan het restaurant waar je bestelt technische problemen hebben of tijdelijk gesloten zijn. In dit geval kun je proberen een ander restaurant te kiezen of het later opnieuw te proberen.
 • Netwerkproblemen: Als je een zwakke internetverbinding hebt, kan dit leiden tot problemen bij het verwerken van je bestelling. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt voordat je opnieuw probeert te bestellen.
 • App-problemen: Soms kunnen fouten in de Uber Eats-app zelf leiden tot problemen bij het verwerken van bestellingen. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd en probeer het opnieuw.

3. “Er zijn geen bezorgpartners beschikbaar”

Als je de melding “Er zijn geen bezorgpartners beschikbaar” krijgt, betekent dit dat er op dat moment geen bezorgers beschikbaar zijn om je bestelling af te leveren. Dit kan gebeuren tijdens drukke periodes of op bepaalde tijdstippen van de dag. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

 • Wacht en probeer het later opnieuw: Als er op dit moment geen bezorgers beschikbaar zijn, kun je ervoor kiezen om later opnieuw te proberen. Probeer het op een ander tijdstip wanneer er waarschijnlijk meer bezorgers beschikbaar zijn.
 • Kies een ander bezorgadres: Soms kan het wijzigen van het bezorgadres naar een locatie waar wel bezorgers beschikbaar zijn, het probleem oplossen.
 • Probeer een ander restaurant: Als er geen bezorgers beschikbaar zijn voor het restaurant waar je wilt bestellen, kun je overwegen om een ander restaurant te kiezen dat wel bezorgers heeft.

4. “Er is een onbekende fout opgetreden”

De foutmelding “Er is een onbekende fout opgetreden” is een algemene foutmelding die kan optreden om verschillende redenen. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

 • Herstart de app: Soms kan het opnieuw opstarten van de app het probleem oplossen. Sluit de app volledig af en open deze opnieuw.
 • Controleer je internetverbinding: Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt. Als je een zwakke verbinding hebt, kan dit problemen veroorzaken bij het laden van de app.
 • Update de app: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Uber Eats-app hebt geïnstalleerd. Updates bevatten vaak bugfixes en verbeteringen die problemen kunnen oplossen.
 • Neem contact op met de klantenservice: Als de foutmelding aanhoudt, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Uber Eats. Zij kunnen je verder helpen bij het oplossen van het probleem.

Concluderend kan het krijgen van foutmeldingen tijdens het gebruik van de Uber Eats-app frustrerend zijn, maar er zijn meestal eenvoudige oplossingen beschikbaar. Door de bovenstaande stappen te volgen, kun je de meeste foutmeldingen oplossen en weer genieten van je favoriete maaltijden die rechtstreeks bij je thuis worden bezorgd. Als je echter problemen blijft ondervinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Uber Eats voor verdere assistentie.